ITKISITKÖ ONNESTA-hatunnosto yhtyeelle Leevi and the Leavings Kaupunginteatterilla 11.3.2018

KIITOS YLEISÖLLE JA KAIKILLE MUKANA OLIJOILLE. OLIHAN MAHTAVA SUNNUNTAI. UUTTA TULOSSA TOUKOKUUSSA. PYSY KUULOLLA.

 

5. – 7.5.2017 nähtiin Ykspihlajan toimitalolla menestyksekäs VoxPihlajan ja Ykspihlajan Työväen Soittajien yhteisprojekti. Kaikki esitykset olivat loppuunmyytyjä. Tätä aikamatkaa keskivertomiehen elämään Leevi & The Leavingsin musiikin matkassa saattoi haltioituneena seurata, kun alan ammattilaiset laittoivat itsensä likoon hyvällä menestyksellä. Leevi & The Leavingsin musiikki on taustoittanut suomalaista mielenmaisemaa jo vuodesta 1978. Biisit tuovat väistämättä mieleen tunteita ja tapahtumia omankin elämän varrelta.

Suomi 100-juhlavuonna oli luontevaa katsoa uusimmassa produktiossamme mahdollisimman lähelle. Kuoro- ja puhallinmusiikin lisäksi produktio tarjosi tarinaa draaman ja valokuvien muodossa. Mitä on keskivertomiehen elämä tilastollisesti tai kodin ikkunasta sisään kurkistaessa? Mikä eri vuosikymmeniä yhdistää? Niin, keskivertomies on kunnollinen, kova tekemään työtä ja haluaa hyvää perheelleen. Elämä on kuitenkin yhtälö, joka heittelee myös keskivertomiestä merkillisiin tilanteisiin, ja muuttuva tekijä voi tulla mistä suuntaa tahansa. Olkoonkin produktio oodi tavalliselle miehelle ja ihmetys elämälle. Kokonaisuutta johti Esko Eirola, joka vastasi kokonaisuudesta sovituksineen, kuoron sekä soittajien harjoittamisesta. Draamallisesta ohjauksesta vastasi Niina Heinonen, joka toi esitykseen hyvää lisäväriä.

Ykspihlaja on Kokkolassa kaupunginosa, jossa kulttuuri kuplii ja ilmapiiri antaa luvan omien polkujen etsimiseen. Toimitalolla kulttuurista hengittävät mm. 110-vuotias Ykspihlajan Työväen Näyttämö, lähes sata-vuotias Ykspihlajan Työväen Soittajat ja nuorimmaisena luovaa virtaa täynnä oleva tokaluokkalainen: VoxPihlaja! VoxPihalaja koostuu kuorolauluun hurahtaneista harrastajista, joilla on onni harjoitella ja kehittyä huippuohjauksessa vuosi toisensa jälkeen. Kuoro on osa Ykspihlajan Työväen Näyttämöä, jolloin draamallinen ulottuvuus on luonnollinen osa toimintaa. Kuten etuliite ”Vox” antaa ymmärtää, antaa musiikin mennä jalan alle.

Nyt yleisöllä on vielä kerran mahdollisuus kokea tämä hieno konsertti Kokkolan kaupunginteatterin päänäyttämöllä sunnuntaina 11.3.2018 klo 14.00 ja 18.00.

Liput varattavissa www.lipputoimisto.fi

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *