Voxpihlaja

Kesällä 2009 pystyyn polkaistu näyttämön sekakuoro on saattanut hurmokseen pienen kylän verran ihmisiä. Yhteistyössä Ykspihlajan työväen soittajien kanssa järjestetyt Euroviisukonsertit keväällä 2010, sekä yleisön pyynnöstä syksyllä saivat kansan syvät rivit liikkeelle ja toimitalo täyttyi ilta toisen jälkeen.

Kuorolaulu ja yhteistyö YTS:n kanssa sai jatkoa, kun huhtikuun ensimmäisenä viikonloppuna 2011 Ykspihlajan toimitalolla kuultiin neljän konsertin verran Pelle Miljoonan musiikkia. Voxpihlaja -kuoron ja Ykspihlajan Työväen Soittajien (YTS) solistivieraaksi saapui artisti itse, Pelle Miljoona.

Samalla kokoonpanolla esiinnyttiin myös Valkeakoskella työväenmusiikkitapahtumassa! Ja vielä oli keikka samana suvena legendaarisella Länsipuiston lavalla.

Syksyllä 2012 olikin luvassa jälleen jotain todella hyvää, eli vuorossa oli ULTRA BRA:n musiikkia! Kesällä 2015 Satamakatu poltti muutaman suositun konsertin myötä. Siellä kuultiin tuttuja iskelmiä ja lauluja vuosien varrelta tyyliin ”Finnhits”.

Vuodelle 2016 tuli yhteistyö Pauli Hanhiniemen kanssa. Konseerttisarja oli nimeltään Pihlajan alla ja siinä yhteistyötahot olivat: Pauli Hanhiniemi  feat. VoxPihlaja, YTS (Ykspihlajan työväen soittajat) ja GHO (Gamlakarleby Hornorkestes), konsertin johtajana,  sekä sovittajana toimi Esko Eirola. Neljä konserttia järjestettiin ajalla 15.1. – 17.1.2016 ja kaikki konsertit olivat loppuunmyytyjä. Lisäksi oli yksi esiintyminen Ykspihlajan kulttuuriviikolla kahvilan sahan lavalla.

Vuodelle 2017 oli yhteistyö YTS:n kanssa ja teemana oli Leevi & The Leavingsin ikimuistoiset kappaleet. Konsertit järjestettiin 5. – 7.5.2017 Ykspihlajan toimitalolla, sekä lisäksi oli esitys Ykspihlajan kulttuuriviikolla. Konsertit olivat loppuunmyytyjä ja todella pidettyjä.

Kaudella 2022-2023 Voxpihlaja pitää taukoa.