Muu toiminta

Voxpihlaja

Kesällä 2009 pystyyn polkaistu näyttämön sekakuoro on saattanut hurmokseen pienen kylän verran ihmisiä. Yhteistyössä Ykspihlajan työväen soittajien kanssa järjestetyt Euroviisukonsertit keväällä 2010 sekä yleisön pyynnöstä syksyllä saivat kansan syvät rivit liikkeelle ja toimitalo täyttyi ilta toisen jälkeen.

Kuorolaulu ja yhteistyö YTS:n kanssa sai jatkoa, kun huhtikuun ensimmäisenä viikonloppuna 2011 Ykspihlajan toimitalolla kuultiin neljän konsertin verran Pelle Miljoonan musiikkia. Voxpihlaja-kuoron ja Ykspihlajan Työväen Soittajien solistivieraaksi saapuu artisti itse, Pelle Miljoona.

Samalla kokoonpanolla esiinnyttiin myös Valkeakoskella työväenmusiikkitapahtumassa! Luvassa vielä keikka tulevana suvena legendaarisella Länsipuiston lavalla. Syksyllä 2012 oli vuorossa konsertti ULTRA BRA, joka kokosi salintäyteisesti kuulijoita. Toiminta on jatkunut vilkkaana jo vuosien ajan, mutta vuonna 2022 kuoro jättäytyi tauolle.


V:llä jatkettu

V:llä jatkettu on YTN:n improvisaatioryhmä. Pyrimme kokoontumaan parin viikon välein. Kokoontumisissa tutustutaan improharjoituksiin, opetellaan yleisesti lavalla oloa ja äänenkäyttöä, unohtamatta tietenkään tärkeintä ,eli pidetään hauskaa.

Improryhmässä voi olla mukana, vaikkei aina pääsisi harjoituksiin tai keikoille. Ryhmässämme ei ole minkäänlaista ikärajaa, improaminen sopii ihan kaikille. Mukaan tarvitaan rento meininki ja iloinen mieli. Tarkoitus on päästä irrottelemaan ja nauramaan, niin itselle kuin muillekkin.

Lämpimästi tervetuloa mukaan hyvään porukkaamme!

Lisätietoja saatte numerosta: 050 370 6561/Jenni.