Teatterikerho

Teatterikerhot ovat toimineet jo monia vuosia. Teatterikerhoissa on pääasiassa kyse hauskan pitämisestä ja uusiin ihmisiin tutustumisesta. Ala-asteikäisten kerhoissa pyrimme opettamaan omien taitojen mukaan näyttelemiseen liittyviä asioita, esim. äänenkäyttöä, lavalla olemista, kontaktin ottamista ym. leikkien ja harjoitteiden kautta.

Meillä ei ole mitään tiettyä kaavaa minkä mukaan mennään, vaan opetellaan asioita rauhassa kiirettä pitämättä.Usein yhdellä kerhokerralla on yksi asia, mitä opetellaan harjoitteiden kautta ja muu aika, esim. leikitään joko mitä tahansa-tai näyttämöleikkejä. Usein kokeilemme ihan konkreettisesti näyttämöllä olemista tekemällä esim. pieniä kohtauksia. Olemme pyrkineet joka joulu tekemään pienen joulunäytelmän, mitä pääsemme sitten esittään vanhemmille ja lasten pikkujouluihin. Joskus näytelmiä tehdään myös keväällä mahdollisuuksien mukaan.

Kerhoihin ilmoittautumiset alkavat aina elokuussa ja tammikuussa, ja niistä ilmoitetaan Kokkola-lehdessä ja YTN:n facebooksivuilla. Kevään 2018 kerhot ovat jo täyttyneet.