Ykspihlajan työväen näyttämön 110 -vuotisjuhla 18.11.2017

Ykspihlajan Työväen Näyttömö juhlisti 110 -vuotista taivaltaan Ykspihlajan toimitalolla kutsuvierastilaisuutena lauantaina 18.11.2017.

Juhlassa vieraat saivat ensin syventyä Väinö Linnan Täällä Pohjantähden Alla -näytelmän esitykseen. Esitys sai paljon kiitosta ja suuret kiitokset siitä ohjaaja Aku-Petteri Pahkamäelle  ja koko työryhmälle.

Tämän jälkeen juhlintaa jatkettiin ruokailulla ja vieraiden vapaalla ohjelmalla, jonka jälkeen Vox Pihlaja -kuoro esiintyi.

Tämän jälkeen YTN palkitsi 110 -vuotisjuhlassaan pitkään aktiivitoiminnassa mukana olleita näyttämöläisiä TNL:n hopeisella tai kultaisella ansiomerkillä. Myös näyttämömme kantavia voimia useiden vuosikymmenien ajoilta (näistä osa on edelleen aktiivisesti mukana) haluttiin muistaa tavalla joka otettiin käyttöön muutama vuosi sitten. Heidän pelipaitansa ”jäädytettiin” toimitalon aulan seinään. Se on pysyvä muistutus pitkään jatkuneesta arvokkaasti toiminnasta YTN:n hyväksi. Tämä on samalla korkein mahdollinen arvonosoitus YTN:ltä.

Onnea kaikille palkituille ja kiitoksia kaikille juhlassa mukana olleille sekä meitä vuosien varrella tukeneille. Seuraavaa juhlaa ja seuraavaa näytelmää odotellessa 😀

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *