Improiltamat 12.5.

Toukokuussa Ykspihlajan Työväen Näyttämöllä on luvassa improvisaationryhmä V:llä Jatketun Improiltamat. Hersyvän huumorin ja odottamattomien käänteiden ilta on takuuvarmaa viihdettä. Tervetuloa nauramaan ja nauttimaan hyvässä seurassa!

Improiltamat Ykspihlajan Toimitalolla 12.5. klo 19.
Esityksen kesto n. 1h. Liput ovelta 10€ tai ennakkoon lippukaupasta.


Mikä ihmeen impro?

Improvisaatioteatteri, jota usein kutsutaan myös improksi tai improvisaatioksi, on teatterin ja taiteen laji, jossa tapahtumat, kohtaukset ja tarinat syntyvät hetkessä, eikä käsikirjoitusta ole. Syvimmillään niin dialogi, toiminta, henkilöhahmot kuin kaikki muukin perustuvat improvisoijien väliseen vuorovaikutukseen, hetkessä elämiseen – kuuntelemiseen ja reagointiin.

V:llä jatketun Improiltamissa on myös yleisö tärkeässä osassa. Yleisöltä pyydetään niin kutsuttuja apuja kohtauksiin, kuten missä rooli henkilöt tapaavat toisensa, missä ammatissa he työskentelevät, miten he tuntevat toisensa, millaisia maneereita rooli henkilöillä on sekä erilaisia tunteita ja tyylilajeja, joita näyttelijät sisällyttävät kohtaukseen. 

V:llä Jatkettu

V:llä Jatkettu on yli 15 vuoden ajan toiminut improvisaatioryhmä, joka keikkailee ahkerasti pienissä ja isoissa tapahtumissa. Kysy lisää tai hyppää mukaan laittamalla postia ytn1907@gmai.com!