Hallitus

PUHEENJOHTAJA:

  marjo oravan                     Marjo Orava

Gsm: 050 337 3803
Postia Marjolle

Tavallinen tarina; olen YTN:n kasvatti.  Kyseessä on jatkokertomus;  näyttämöläiseksi tullaan äidin(äidin) perintönä. Perimätiedon mukaan tämä harrastus aloitetaan jo äidin vatsasta – näin on käynyt myös minulle ja jälkikasvunikin on seuraa perässä.  Ensiesiintyminen Kimmo Lavasteen ohjaaman Naurukierukan Unitähtirakettiasiantuntijana vuonna -76 käynnisti virallisesti uran tämän rakkaan harrastuksen parissa.  Olen niitä ensimmäisiä teatterikerholaisia, sittemmin vuosiin on sisältynyt erilaisia rooleja näyttämöllä, yhteistyöproduktioita muiden teattereiden kanssa ja monenlaista muuta tehtävää.

 

VARAPUHEENJOHTAJA:

merja kirjava                      Merja Kirjava

YTN:n pitkäaikainen jäsen toimii nyt VPJ:na.

 

 

 

 

 

SIHTEERI:

 taija hovatov                    Taija Hovatov

Ensimmäiseen näytelmään tulin mukaan vuonna 1992, 15 vuotiaana tytön hupakkona 🙂 Sitä ennen oltiin käyty Tuuli-mummun teatterikerhoissa. Teatteriharrastus on tullut vähän niin kuin verenperintönä. Meidän suvusta on YTN:n lavalla nähty näyttelijöitä jo neljässä polvessa. Hallituksessa olen ollut mukana…öööö…. kauan 🙂 Lisäksi Vox-Pihlaja kuorossa olen laulanut sen perustamisesta asti. Improvisaatioryhmä V:llä jatkettu on ollut tämmöiselle pienten lasten äidille oiva tapa pysyä toiminnassa mukana, kun näytelmiin ei aikataulusyistä pysty oikein sitoutumaan.

 

 

 

 

 

RAHASTONHOITAJA:

  hannele syri                  Hannele Syri-Nieminen

Tulin näyttämön toimintaan mukaan vuonna 1992 silloisen poikaystäväni, nykyisen mieheni, houkuttelemana. Meneillään oli Airolan Outin kirjottaman ja ohjaaman näytelmän Lamantappoase harjotukset ja siihen tarvittiin pianistia. Mieheni oli sitten kertonut että minä osaan soittaa (joten kuten) ja siitä lähtien olen ollut mukana toiminnassa. Olen näytellyt muutamassa näytelmässä, soittanut niin pianoa kuin klarinettiakin, ollut tarpeistossa ja lipunmyynnissä. Sitten olen tietenkin osallistunut erilaisiin muihin toimintoihin joita näyttämöllä on esim. Täydenkuun Tärskyt, Työväenlaulutalkoot…

Olen ollut aika vähän mukana oikein lavalla. Olen enemmänkin häärännyt siellä taustalla tarpeistossa ym. Muutaman mainitakseni niin Lamantappoase, Kolmen pennin ooppera, Tuhkimo, Voiton päivä… YTN:n hallituksessa olen ollut mukana vuodesta 2001 lähtien ja samanajan olen toiminut taloudenhoitajana.

 

 

NUORISOJAOSTON PUHEENJOHTAJA, ASIANTUNTIJAJÄSEN v. 2017

maria jarvinen d.

                  Maria Järvinen

Teatteri-ilmaisun ohjaaja (AMK). Teatteriharrastus alkoi Kauhavalla vuonna -95 Vesaiskerhon parissa. Taiteen perusopetuksen yleinen oppimäärä Teatterikoulussa Kauhava-Härmäin kansalaisopistossa. Näytteli Nuorisoseuran harrastajaryhmässä.
Ylioppilaaksi valmistuttuamuutin Orivedelle, jossa olin vuoden kansanopiston Teatterilinjalla ja näyttelin Oriveden teatterissa. 2009 syksyllä muutin Kokkolaan
opiskelemaan esittävää taidetta ammattikorkeaan, josta valmistuin 2013. Olen ohjannut Kokkolassa Studioteatteri Reaktiolle ja Teatteri Iltatähdelle sekä keväällä 2015 Kanadassa Toronton Suomalaiselle Teatterille. 2011 työskentelin Keniassa Kisumun ja Masenon alueella  paikallisten kanssa  hyödyntäen prosessidraamaa, devisingia sekä forum‑ että yhteisöteatteria.
Mitä taas Kauhavan ja Oriveden jälkeiseen näyttelemiseen tulee, niin Kokkolassa olen ollut mukana useilla teatterifestareilla ja näytellyt Teatteri Iltatähdellä ja syksyllä 2015 lähdin mukaan Työväen Näyttämön Vain tähdet lentävät -näytelmään. Olen ollut näyttelijänä myös Halkosaaren kesäteatterissa Lappajärvellä
vuosina 2008, 2009, 2010, 2013, 2014, 2016 sekä Kruununpuiston kesäteatterissa Imatralla vuonna 2011.
Nuorisojaostoon tulin mukaan kevättalvella 2014 ja saman vuoden syksynä löysin itseni ohjaamasta teatterikerhoja, jolloin olin toinen ohjaaja Liisa seikkailee Ihmemaassa -näytelmässä. Helmikuussa 2016 minusta tuli Nuorisojaoston puheenjohtaja.

 

 

ASIANTUNTIJAJÄSEN v. 2017:

teijo koivusalo                Teijo Koivusalo

Olen ollut YTN:n toiminnassa vuodesta 2011 alkaen. Tulin silloin mukaan Katsastus -näytelmään. Sen jälkeen olin mukana Päällystakki -näytelmässä ja v. 2015-2016 Vain tähdet lentävät. Näytteleminen, kuten taide yleensä on kiinnostanut jo nuoresta.

 

 

 

 

JÄSEN:

                                                              Kimmo Käkelä

                                    YTN:n todella pitkäaikainen jäsen.

 

 

 

JÄSEN:

  jani ammesmäki 3              Jani Ammesmäki

YTN:n pitkäaikainen jäsen tuli pienen tauon jälkeen mukaan uudelleen.

 

 

 

 

 

 

JÄSEN:

  jenni pellinen             Jenni Pellinen

Minä sain teatteriharrastukseni verenperintönä. Pienestä tytöstä asti olen ollut mukana seuraamassa harjoituksia ja viiden vanhana nousin ensimmäistä kertaa itse lavalle Tuhkimon kissana. Tästä ura urkeni ja jäin lopullisesti koukkuun teatteriharrastukseen. Olen ollut paljon mukana näytelmissä, äänimiehenä, teatterikerho-ohjaajana ja kuulunut Nuorisojaostoon. Tällä hetkellä olen improvisaatioryhmässä. Kokeilen siipiäni myös kuoron riveissä.

 

 

JÄSEN

                                                    Elina Alho

                                    Mukana YTN toiminnassa pitkään ja taas…

 

 

JÄSEN:

                                                 Mikko Kamila

                                 YTN:n hallituksen uusi jäsen on aina tervetullut.

 

JÄSEN:

                                           Erica Liedes

YTN:n hallituksen uusi jäsen on aina tervetullut.